UFC

Nate Diaz nije impresioniran: 'Conor nije imao težak posao, Cowboyu je bilo svejedno hoće li izgubiti'

Nate Diaz
 Nate Diaz/Instagram
Nate Diaz oglasio se prvi put nakon pobjede Conora McGregora protiv Donalda Cerronea i otvorenog poziva "The Notoriousa" na treću borbu.

McGregor je u samo 40 sekundi svoje povratničke borbe svladao iskusnog Cerronea na prošlotjednom UFC 246. Ircu je to bio treći meč u velteru, nakon poraza i pobjede protiv Natea Diaza prije gotovo četiri godine. Nakon meča Diaz je McGregorovu pobjedu komentirao s "je**no slabo", a Conor mu je već na press konferenciji odgovorio pozivom na treću borbu.

Diaz je sinoć bio na Bellatoru 238 gdje je dao nešto opširniji odgovor na pitanje o McGregoru, Cerroneu i datumu povratka u UFC-ov kavez nakon što je prošle jeseni izgubio od Jorgea Masvidala. Pobjeda McGregora nije ga impresionirala.

"Cowboyu nije važno hoće li pobijediti ili izgubiti, zato McGregor nije imao baš tešku borbu za odraditi", rekao je Nate.

Ipak, ta je pobjeda, Conorova prva u posljednje tri godine, Irca dovela na korak do nove borbe za pojas. UFC i Dana White žele ga vidjeti u revanšu s prvakom lake kategorije Khabibom Nurmagomedovim, McGregor ne želi čekati dulje od travnja, kada se Khabib bori s Tonyjem Fergusonom, a osim Diaza, moguće opcije su mu i Jorge Masvidal, Justin Gaethje...

Diaz se ne želi gurati i neće žuriti s povratkom.

"Želim vidjeti što će se događati u sljedećih nekoliko mjeseci", najavio je Nate pa u svom stilu odgovorio kada će se vratiti u kavez: "Kada dođe pravi trenutak".

Linker
25. travanj 2024 01:05