UFC

Ngannou odgovorio Perryju nakon zanimljive usporedbe, a ima i jedan prijedlog za 'Platinuma'

Francis Ngannou
 Chen bo / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Zabavni velteraš privukao je pozornost jednog od najopasnijih UFC-ovih udarača

Francis Ngannou odgovorio je Mikeu Perryju nakon što ga je ovaj spomenuo u intervjuu poslije svoje borbe s Mickeyjem Gallom.

Popularni 'Platinum' prošlog je vikenda u Las Vegasu prekinuo niz od dva poraza te odlukom sudaca stigao do 14. pobjede u profesionalnoj karijeri, a to je postigao bez uobičajene trenerske pomoći, odnosno samo s djevojkom Latory Gonzalez u svom kutu.

"Pokazao sam da razumijem kako doći do pobjede i nije mi trebao nitko drugi to pokazati", hvalio se Perry nakon meča, a u jednom se trenutku usporedio i s bivšim teškaškim izazivačem Ngannouom.

"Sve sam odradio profesionalno, od treninga, skidanja kilograma... Pogledajte kako izgledam. Izgledam bolje od 99 posto UFC boraca, možda je samo Francis Ngannou po fizičkom izgledu ispred mene", govorio je Mike nedugo nakon borbe.

A čini se kako su njegove riječi stigle i do 'Predatora' koji mu je čestitao na pobjedi te mu predložio da zajedno treniraju.

"Čestitam Mike, izgledao si sjajno. Hvala ti što si me spomenuo. Nas bi dvojica uskoro trebali zajedno trenirati", poručio je preko Twittera kamerunsko-francuski nokauter uvijek zanimljivom Perryju.

Linker
26. travanj 2024 17:14