UFC

Oduševljeni Miočić nakon Camurove pobjede: 'Nikad više neću doći na tvoju borbu!'

Stipe Miočić
 screenshot
Stipe Miočić vrlo je emotivno pratio UFC 246 borbu svog timskog kolege Alekse Camura, koji je tim putem debitirao u promociji. Otkrio je kako je bio nevjerojatno nervozan i kako nije siguran koliko mu je pametno iz prvih redova pratiti Camura i u budućnosti.

Već pri samom nastupu Alekse Camura u UFC-ovom "Contender Seriesu", putem kojeg je borac iz Clevelanda izborio ugovor s UFC-om, vidjelo se da je Stipe Miočić izuzetno emotivno vezan uz svog timskog kolegu i jednog od glavnih sparing partnera. Tijekom prijenosa spomenute priredbe telefonom je nazvao Danu Whitea i u slušalicu mu vikao kako mora ponuditi ugovor mladom Aleksi. White je to napravio, a Aleksa je prošlog vikenda na UFC 246 priredbi uspješno debitirao u Octagonu. Stipe je to naravno sve pratio iz prvih redova.

Nešto detaljnije po pitanju Stipinog ponašanja tijekom Aleksine borbe protiv Justina Ledeta možemo vidjeti u cijeloj epizodi "UFC 246 The Thrill and the Agony", koju možete pogledati putem UFC Fight Pass servisa. Stipu tamo vidimo u prvim redovima još uvijek izuzetno slabo ispunjene dvorane. No, ta činjenica svakako je pomogla po pitanju toga da Aleksa bolje čuje kakve mu UFC-ov prvak daje savjete.

"Ovo je gore nego kad se ja borim. Nikad nisam ovako nervozan ili anksiozan tijekom svojih borbi", prokomentirao je Stipe dok se nalazio u publici, odakle je cijelo vrijeme bodrio svog mladog kolegu, a nakon same borbe ga čujemo i kako mu viče da podigne ruke i krene slaviti pobjedu.

Nakon proglašenja možemo vidjeti oduševljenog Stipu koji je glasno proslavio Aleksinu pobjedu, nakon čega su se timski kolege susreli na putu do svlačionice.

"Ti si pravi divljak čovječe! Nikad više neću doći na tvoju borbu. Anksioznost me ubija", rekao je Stipe, dok mu se raspoloženi Aleksa samo nasmijao.

Srpsko-hrvatska kombinacija iz Strong Style dvorane izgleda jako dobro. Jedan je na tronu UFC-a, dok se drugi planira kroz nekoliko godina tamo naći. Teško da može imati boljeg mentora.

Linker
15. travanj 2024 13:34