UFC

Opaka Brazilka želi VanZant na UFC-ovom otoku: 'Bilo bi to kao Mortal Kombat'

Amanda Ribas i Paige VanZant
 Instagram
Brazilska UFC borkinja, Amanda Ribas, nada se ponovnom ugovaranju svoje otkazane borbe protiv Paige VanZant i navija za to da se to dogodi na UFC-ovom 'Fight Islandu'.

Borba između Amande Ribas (9-1, 3-0 UFC) i Paige VanZant (8-4, 5-3 UFC) bila je ugovorena za 14. ožujak i UFC-ovu priredbu u Brasiliji. Ipak, VanZant je nastup otkazala zbog nove ozljede, a Ribas je tim putem savladala zamjensku protivnicu Randu Markos. Time je podigla svoj UFC niz na tri pobjede te se nada kako će joj idući nastup ipak donijeti najpopularniju svjetsku borkinju.

"Želim odraditi borbu protiv VanZant da Daninom otoku. I ona to želi, pa hajdemo to napraviti. Bila bi to dobra borba za fanove i UFC, ne samo za mene. Ona je na Twitteru objavila kako se tamo želi boriti pa zašto ne. Ponovno sam je službeno prozvala", rekla je Ribas u razgovoru za MMA Junkie, da bi dodala zbog čega ju ta borba toliko privlači:

"Bila bi to dobra borba jer se ona bori tako da ne staje. Cijelo vrijeme napada i udara pa zbog toga mislim da bi naša borba bila vrlo uzbudljiva. Nadam se da će pristati. Zamislite tu borbu na tajnom otoku. Bilo bi to kao u igri Mortal Kombat. Sve mi to djeluje ludo i zbog toga želim tu borbu."

Ribas je oduševila u svoja tri dosadašnja UFC nastupa, posebno u onom prošlogodišnjem kad je prvi poraz u karijeri nanijela Mackenzie Dern. Inače, njena UFC priča također je vrlo zanimljiva. S promocijom je ugovor potpisala još 2017. godine, da bi pala na doping testu te dobila suspenziju u trajanju od dvije. Samo dva mjeseca prije nego joj je ista istekla, USADA je priznala svoju grešku i suspenziju joj poništila. Ipak, za "ukradene" gotovo dvije godine karijere nije dobila nikakvu kompenzaciju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Linker
24. travanj 2024 17:53