UFC

Rachael Ostovich otkrila dobru vijest za fanove, ali lošu po svoj stil života

Rachael Ostovich
 Instagram
Čini se kako ćemo idućeg mjeseca napokon moći ponovno pratiti borbu popularne Rachael Ostvocih

Vrlo popularna te izuzetno atraktivna Rachael Ostovich (4-5, 1-2 UFC) jedna je od spominjanijih UFC borkinja pa čak i u ovoj situaciji gdje se nije borila od siječnja prošle godine te je u međuvremenu dvije borbe otkazala. 29-godišnjakinja s Havaja to prije svega može zahvaliti svom Instagramu, gdje ima čak 700 situća pratitelja. Veliki broj njih s nestrpljenjem čeka njenu iduću borbu.

Njoj je ovih dana istekla i jednogodišnja suspenzija izrečena rekroaktivno u lipnju, tako da se može vratiti akciji, a čini se da je UFC upravo to odlučio napraviti. Naime, Ostovich je na svom Instragramu otkrila kako bi se trebala vratiti borbama idućeg mjeseca.

"Dobra vijest: imam dozvolu boriti se idućeg mjeseca. Loša vijest: kreće skidanje kilograma", napisala je Rachael uz fotografiju u UFC opremi.

Ovaj drugi dio njenog statusa odnosi se na stil života, koji se sastoji od puno opuštanja na plaži, izlazaka i tulumarenja. To bi značilo kako se vjerojatno nije puno pazila te da je ispred nje ozbiljan posao zadovoljavanja granice muha kategorije od 57 kilograma.

Bit će to njena prva borba nakon siječnja prošle godine i poraza od Paige VanZant. Tim putem vratila je u borilište samo dva mjeseca nakon proživljenog obiteljskog nasilja. Nipošto nije htjela propustiti tu borbu te je vjerovala kako će time lakše odvratiti misli. No, nastup nije bio dobar te je odluku na kraju vjerojatno požalila.

Sudeći po tome s kakvim je borkinjama bila uparena za prošle dvije, sada već otkazane borbe, može se pretpostaviti kako će biti uparena s nekom od slabijih borkinja na rosteru. UFC-u je svakako cilj zadržati ju što dulje u promociji, po mogućnosti uz dobre rezultate. Priliku je dobila nakon 26. sezone Ultimata Fightera te je slavila u debiju, no nakon toga su uslijedila dva poraza. Otkako je u promociju, svaku godinu do sada nastupila je samo po jednom, što je također nešto na čemu se svi nadaju da će poraditi te da će njene borbe biti češće. Fanovi im se svakako vesele.

Linker
24. travanj 2024 05:48