K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte kako najseksepilnija borkinja svijeta izgleda nakon pet rundi boksa golim šakama

 Instagram | Screenshot (youtube)
Svi spremni okušati se u ovom sportu svjesni su da će se morati na neko vrijeme odreći lijepog lica

Rachael Ostovich ugodno je iznenadila borilačku javnost vrlo dobrim nastupom u debiju unutar Bare Knuckle Fighting Championship promocije, najveće svjetske promocije boksa golim šakama, tj. boksa bez rukavica. Nakon pet rundi borbe savladala je Paige VanZant, tako automatski osvetivši poraz koji joj je ova početkom 2019. godine nanijela u UFC-ovom Octagonu.

Borkinja koju mnogi nazivaju najseksepilnijom na svijetu, prezentirala je veliku hrabrost, ali i spremnost na neko vrijeme žrtvovati ono što je velikim dijelom zaslužno za njenu popularnost i preko 800 tisuća pratitelja na Instagramu. Tu se misli na njeno lice koje je, unatoč čistoj pobjedi, ipak nastradalo. Ponajviše na račun prve dvije runde, unutar kojih je viđena žestoka akcija s obje strane.

Kako Rachael izgleda, najbolje se može vidjeti u videu ispod ovog odlomka, a koji je sama objavila na svom Instagram profilu. No, puno lakše je sve to podnijeti kad zna da je naplaćeno pobjedom. Vrlo vrijednom, koja će joj sigurno donijeti još koji dobar ugovor s BKFC-om, ali i nove fanove na Instagramu, njenom ipak primarnom izvoru zarade. Primjeri kako dolazi do iste nalaze se na dnu teksta.

30-godišnja Rachael isto je tako došla do prve pobjede nakon 2017. godine, neovisno o borilačkom sportu te je vjerojatno uspjela pridobiti neke kritičare toga što su se njena protivnica i ona našle u glavnoj borbi jedne ovakve priredbe te što su bolje plaćenae od nekih puno kvalitetnijih boksača ili boksačica.

Pokazale su srce i oduševile one koji znaju što od bare knuckle borbi žele dobiti.

Linker
23. travanj 2024 10:00