Ostalo

(VIDEO) Nova Instagram objava potvrđuje zašto je Rachael Ostovich jedna od najpopularnijih borkinja

Rachael Ostovich

 Instagram
Borkinja s Havaja ima preko 800 tisuća vjernih pratitelja na Instagramu

Iako se kroz period karijere dok se borila u UFC-u baš i nije rezultatski proslavila, Rachael Ostovich vrlo je pametno odradila posao na polju vlastitog marketinga. Krenuvši već na Ultimate Fighteru, nakon kojeg je unatoč neuspjehu zaradila ugovor, Rachael je znala kad se treba pojaviti u kakvom izdanju, da bi podigla svoju popularnost.

Iz UFC-a je ispraćena apsolutno zasluženo, ne pokazavši kvalitetu kakva je potrebna za mjesto u najvećoj svjetskoj MMA promociji, ali to joj zapravo nije bilo niti bitno. Ona je svoju platformu za zaradu izgradila, a ista se samo nastavlja širiti. Prepoznao je to vlasnik Bare Knuckle Fighting Championship promocije, David Feldman, koji joj je dao bogat ugovor, a ona je odmah u debiju savladala Paige VanZant, osvetivši tako poraz iz UFC-a. Borba dvije ljepotice u boksu bez rukavica pokazala se kao dobar Feldmanov recept.

Dok čeka ugovaranje nove borbe u BKFC-ovom ringu, Rachael je nastavila raditi ono što joj jako dobro ide te zbog čega ju na Instagramu i prati 830 tisuća ljudi. A najnovijom objavom dobila je jedan od do sada najvećih "feedbacka". Kad ju pogledate, posebno njen video dio, bit će vam jasno zašto.

Ova 30-godišnjakinja će bez sumnja nastaviti uspješno graditi svoj "brand", a ako pored toga dođu i borilački rezultati, to će se sve samo dodatno pojačati. Već sama priča o atraktivnoj djevojci u najbrutalnijem sportu na svijetu zvuči zanimljivo. Još ako tamo postane i jedna od najboljih, bit će to scenarij vrijedan Hollywooda.

Kako je ovo ipak borilačka stranica, na kraj teksta dodat ćemo još nekoliko njenih objava borilačke prirode. Bez brige, i one su podjednako zanimljive poput ove sa sredine teksta.

Linker
24. travanj 2024 12:02