UFC

Rezultati velike FS ANKETE: Evo što mislite o odluci u meču Jones vs Reyes!

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Više od 11 tisuća glasova prikupila je velika anketa Fight Sitea u kojoj smo vas upitali - "Slažete li se s odlukom sudaca u meču Jones vs Reyes?"

Suci s UFC 247 priredbe bili su na udaru zbog nekoliko spornih odluka, ali najviše je, sasvim očekivano, odjeknula ona iz meča Jona Jonesa i Dominicka Reyesa.

Jones je prema trojici sudaca pokazao više od svog izazivača te su oni jednoglasnom odlukom presudili u njegovu korist (48-47, 48-47 i 49-46). Bio je to rezultat koji je iznenadio Reyesa i njegov tim, ali i brojne stručnjake te fanove ovoga sporta koji su bili mišljenja da je Dominick osvojio prve tri runde.

Posebno je pod udarom kritika bio sudac Joe Solis koji je Jonesu dodijelio čak četiri runde. Solis se, podsjetimo, zbog prijetnji i uvreda povukao iz MMA-a, a nešto više o tome možete pročitati na linku koji donosimo u nastavku članka..

S obzirom na to da se radilo o kontroverznoj odluci koja je podijelila javnost, mi smo odmah po završetku borilačkog spektakla koji se održao prošlog vikenda u Houstonu odlučili smo provjeriti vaš stav.

Nakon otprilike 11 i pol tisuća glasova (u trenutku pisanja ovog članka) rezultati su sljedeći:

Najviše sudionika ove ankete, čak 58 posto, ne slaže se sa sucima. S druge strane, 26 posto vjeruje kako je u glavnoj borbi večeri donesena ispravna odluka, dok 16 posto čitatelja koji su dali svoj glas smatra da se radi o nečemu što je preteško procijeniti.

Hvala vam na sudjelovanju!

Linker
18. travanj 2024 18:23