UFC

Rumble Johnson otkrio datum svog povratka!

Anthony Johnson
 screenshot
Anthony 'Rumble' Johnson objavio je na Twitteru datum koji bi mogao značiti termin i lokaciju njegove povratničke UFC borbe.

Jedan od najopasnijih udarača u povijesti MMA-a već je nekoliko mjeseci u treningu, a najavio je kako bi početkom proljeća mogao biti spreman za povratak. Ipak, ako ćemo njegov današnji "tvit" uzeti u obzir, mogao bi se on vratiti i malo ranije, odnosno krajem zime. Na svoj Twitteru danas je postavio objavu kratku i jasnu objavu napisavši "UFC 248 u T-Mobile Areni".

Naravno da su fanovi odmah počeli komentirati kako to znači datum njegove borbe, iako to zapravo ne mora biti slučaj. "Rumble" bi se možda tamo mogao pojaviti i u nekoj drugoj ulozi. No, kako je taj program trenutno u problemima nakon otkazivanja borbe Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera, Johnson bi svakako bio sjajan dodatak. Posebno jer se vraća kao teškaš i u toj kategoriji bi prema mišljenju mnogih mogao biti još uspješniji nego u diviziji do 93 kilograma, gdje je dva puta napao titulu prvaka.

Posljednju borbu Johnson je odradio u travnju 2017. godine. Bio je to njegov drugi napad na titulu i drugi poraz od Daniela Cormiera, nakon kojeg se umirovio i bacio u posao s medicinskom marihuanom. Tijekom tog razdoblja nabacio je veliku masu zbog čega dalje nije bilo smisla razmišljati o poluteškoj kategoriji. Ukupno je u karijeri ovaj 35-godišnjak upisao 22 pobjeda i 6 poraza, a 16 puta slavio je nokautom. U UFC-u je nastupao u velteru i poluteškoj kategoriji, dok su mu dva nastupa u srednjoj na kraju bili "međukategorija" budući da je oba puta na vaganje došao pretežak.

Linker
20. travanj 2024 08:52