UFC

Scott Coker kritizira Whitea: 'Ne zna u što ulazi, ovo može djelovati negativno na sve nas!'

Scott Coker i Dana White
 screenshot/YouTube
UFC-ove ambicije o početku održavanja priredbi već u svibnju naišle su na oštre kritike glavnog čovjeka konkurentskog Bellatora. Scott Coker smatra kako UFC ulazi u nepotreban rizik te da sve može završiti katastrofom koja će na kraju negativno utjecati na sve ostale promocije.

Bellator je do sada otkazao sedam priredbi i sigurno je kako njihovih borbi neće biti minimalno do srpnja, kad se nadaju krenuti s emitiranjem priredbi iz filmskog studija. To znači kako bi se UFC trebao vratiti minimalno dva mjeseca prije njih. Naravno, ako se ponovno ne pojave problemi zbog kojih bi bilo sve otkazano, no za sada se čini da Dana White i ekipa imaju sve pod kontrolom. No, predsjednik Bellatora osobno ne bi bio spreman krenuti u takav rizik, kako je on sam nazvao poteze UFC-a.

"To je vrlo ambiciozno. Ne znam kakav im je protokol, no mogu reći jednu stvar. Trebali bismo svi biti razumni. Na kraju svega, ako nemaš odgovore na sva pitanja i ne riješiš sve što je potrebno, može se dogoditi nešto jako loše. I to bi utjecalo na sve nas, sve bi nas vratilo nekoliko koraka unazad jer bi se morali postaviti u obrambenu poziciju. Oni se tako ne igraju samo sa svojom budućnosti, nego s budućnosti sviju nas", rekao je Coker u razgovoru za MMA Junkie, da bi onda dodao:

"Da imam priliku razgovarati s UFC-ovim potpredsjednikom Marcom Ratnerom, rekao bih mu da bude oprezan jer je ovo vrlo ozbiljna situacija. Mora biti u potpunosti siguran da je pripazio na svaki detalj, ne želimo da se loše stvari dogode ovom sportu."

Coker je jučer izjavio kako će Bellator minimalno do listopada ili studenog održavati priredbe bez publike, budući da nije siguran koliko će ljudima biti potrebno vremena da steknu povjerenje za ponovni dolazak među masu od nekoliko tisuća ljudi.

Linker
25. travanj 2024 15:16