UFC

Shevchenko odgovorila na međuspolnu prozivku Cejudu i poručila - 'Pripazi što želiš...'

Valentina Shevchenko i Henry Cejudo
 Ilustracija
UFC-ov prvak u dvije težinske kategorije Henry Cejudo se ponovno odlučio na međuspolnu prozivku. Želi se sučeliti s UFC prvakinjom Valentinom Shevchenko kako bi postao prvi "međuspolni UFC prvak". Što kirgistansko-peruanska borkinja misli o nečemu što većina MMA fanova smatra neukusnim i neprimjerenim? Pa čak i ako se radi o šali...

"Neka bude oprezan sa svojim željama jer se radi o čovjeku koji je lovac na zlato, ali ja sam ta koja se može pobrinuti da svo to zlato izgubi zauvijek", odgovorila je Shevchenko u emisiji poznatog MMA novinara Ariela Helwanija.

UFC prvakinja nije sigurna je li "Triple C" ozbiljan ili nije. Baš kao niti ostatak MMA fanova i javnosti.

"Ne znam niti sama jer je vrlo uporan u ovim prozivkama. Ali ja ponavljam, neka pripazi sa svojim željama. Jer ja se nikada nisam bojala ničega", dodaje Shevchenko koja je prije nekoliko dana vrlo uvjerljivo svladala Liz Carmouche i tako ponovno obranila pojas u muha kategoriji.

A realnost govori da bi iduća protivnica za Shevchenko mogla biti Katlyn Chookagian, koja je također prozvala prvakinju i želi se domoći trona. I - žena je! Teško je očekivati da bi ikada moglo doći do međuspolnog MMA meča u UFC-u.

Cejudo se u međuvremenu podvrgnuo operaciji ramena radi čega bi trebao pauzirati sve do prvog kvartala 2020. godine. "Triple C" je nadimak koji si je sam dao nakon osvajanja pojasa prvaka bantam kategorije, a predstavlja trostrukog prvaka. Misli se tu na dvije UFC titule koje posjeduje te na olimpijsko zlato iz Pekinga 2008. godine kojim se toliko ponosi. Nije poznato u što bi modificirao svoj nadimak u slučaju da osvoji i ženski pojas u muha kategoriji...

Linker
20. travanj 2024 07:22