UFC

Spektakl do spektakla: Kavanagh otkrio tri meča u kojima bi volio gledati McGregora

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Trener bivšeg dvostrukog prvaka progovorio je o svojim željama i novom Conorovom prekidu karijere

Iako su rijetki oni koji vjeruju da je Conor McGregor odradio svoj posljednji meč u Octagonu, John Kavanagh tvrdi da je situacija trenutno takva kakva je. Trener slavnoga Irca potvrdio je to u izravnom prijenosu na Instagramu, ali i otkrio u koja bi to tri meča volio gledati 'Notoriousa' ako se on kojim slučajem predomisli oko prekida karijere.

"Da, u mirovini je. Barem koliko ja znam. To je, uostalom, i sam rekao. Zar ne?" - komentirao je Kavanagh dodavši kako mu uopće nije namjera nagovarati McGregora na promjenu mišljenja.

"Ja ga ne mogu u ništa uvjeriti. Conor je taj koji će reći Conoru što da napravi. Ali tko zna... Tko zna što donosi budućnost. No, trenutno je u mirovini", potvrđuje još jednom trener iz SBG-a.

Promijeni li se ipak kojim slučajem situacija i McGregor ponovno najavi povratak u kavez, Kavanagh točno zna s kojim bi ga to imenima volio gledati u akciji.

"Tri borbe koje bih volio vidjeti. Evo, ovoj je mojih TOP 3: Justin Gaethje - bio bi to sjajan meč. Nate Diaz - trilogija i revanš s Khabibom Nurmagomedovom. To su tri dvoboja koja bi me jako zanimala", otkrio je Kavanagh.

Vjerujete li vi da je Conor zaista gotov s MMA karijerom?

Linker
26. travanj 2024 22:26