UFC

Stipe Miočić: Imam ozljedu oka, borit ću se kad se u potpunosti oporavim

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 Youtube screenshot
Stipe Miočić otkrio je nešto o tome kad bismo ga mogli ponovno vidjeti u Octagonu. To nikako neće biti ove godine, kao što bi Daniel Cormier volio. Naime, otkrio je da se oporavlja od ozljede oka, koju mu je upravo Cormier nanio u njihovoj prošlomjesečnoj borbi.

Dana White prije nekoliko dana je izjavio kako će UFC uskoro krenuti raditi na trećoj borbi Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a odmah nakon toga javio se i Cormier koji je potvrdio kako ga to zanima i kako će to biti njegova posljednja borba u karijeri. Osim toga je izrazio želju da to odrade u prosincu. Miočić se nije javljao sve dok ga za mišljenje o tome nije pitao ESPN.

"Bit ću spreman boriti se kad budem mogao normalno vidjeti na oba oka. Osim toga, jedva čekam ponovno ući u kavez i braniti titulu prvaka", rekao je Miočić. Nedavno je UFC-ov prvak otkrio kako se namjerava odmoriti i provesti vrijeme s obitelji te sa svojim "Twitch" pratiteljima. Ovo je prvi put da spominje ozljedu oka, a nešto detaljnije o tome rekao je njegov menadžer Jim Walter.

"Gospodin Miočić zaradio je ozljedu rožnice od višestrukih uboda prstom u oko tijekom UFC 241 borbe. Njegovo zdravlje je naš prioritet. Uzbuđeni smo što će se uskoro vratiti i nastupiti u svojoj sedmoj borbi za titulu u nizu. No, to će se dogoditi tek kad se u potpunosti oporavi", rekao je Walter.

Kroz sve ovo potvrđeno je kako se Miočić sigurno ove godine više neće boriti. Što se tiče ranijih okršaja, prvu borbu odradili su na UFC 226 priredbi u srpnju 2017., kad je Cormier slavio nokautom u prvoj rundi. Miočić je revanš dočekao na UFC 241, 13 mjeseci kasnije. Tim putem vratio je titulu u svoje vlasništvo prekidom u četvrtoj rundi borbe.

Linker
26. travanj 2024 18:46