UFC

Tilla više ne zanima London, želi na McGregorovu sunaslovnu borbu

Darren Till
 Screenshot
Iako se trenutno Darren Till spominje kao sudionik glavne borbe UFC Fight Nighta u Londonu, koji bi se trebao održati u ožujku, najpopularniji britanski borac sad ima drugu ideju. On bi se volio boriti čak dva mjeseca ranije, kao sudionik sunaslovne UFC 246 borbe.

Odmah nakon što je za 21. ožujak iduće godine najavljen UFC Fight Night u Londonu, prsti MMA fanova bili su upereni prema Darrenu Tillu. Njemu se također svidjela ta ideja, posebno nakon što je na UFC 244 priredbi savladao Kelvina Gasteluma. Odabrao je i savršenog protivnika za sebe, Roberta Whittekera, a kroz prepiske putem društvenih mreža se lako dalo zaključiti kako je i bivši prvak zainteresiran za tu opciju. Čekala se samo potvrda od strane UFC-a.

No, kako to još uvijek nije potvrđeno, Till je odlučio Whittakeru dati prijedlog da se bore čak dva mjeseca ranije. Motiviran je naravno službenom potvrdom borbe Conora McGregora i Donalda Cerronea na UFC 246 priredbi 18. siječnja u Las Vegasu. Malo je onih boraca koji se na tom programu ne bi voljeli naći, posebno jer je do toga ostalo dovoljno vremena za u potpunosti se pripremiti.

"Siguran sam da im je potrebna sunaslovna borba. Što kažeš Whittaker?", napisao je Till na Instagramu uz objavu fotografije Mcregora i Cerronea. Time je automatski odmah dao do znanja kako od planiranog protivnika ne misli odustati.

Iako ova Tillova ideja zvuči zanimljivo, UFC 246 već sad ima zanimljiv popis potvrđenih borbi među kojima je moguće pronaći dobar "co-main". U prvom planu se tu misli na borbu Anthonyja Pettisa i Carlosa Diega Ferreire. No, isto tako sumnjamo da bi ikome smetalo da se tamo nađu Till i Whittaker. Ta borba itekako ima smisla i sada je pravo vrijeme za organizirati ju. To će se vjerojatno i dogoditi, samo je pitanje gdje i kada.

Linker
25. travanj 2024 22:05