UFC

UFC dogovara meč koji bi mogao donijeti sljedećeg izazivača u poluteškoj!

 Screenshot (Twitter)
Ono što nije uspio osigurati pobjedom nad Johnnyjem Walkerom, Corey Anderson mogao bi možda dohvatiti u svom idućem meču.

Prema informacijama kojima raspolaže ESPN-ov Brett Okamoto, UFC trenutno radi na organizaciji borbe između Andersona i Jana Blachowicza. Spominje se i da je to dvoboj koji bi trebao predvoditi UFC-ov Fight Night u Mexico Cityju. Datum navedene priredbe je 15. veljače.

Da stvar bude zanimljivija ovaj event u Santa Ana Star Centru stiže nam točno tjedan dana nakon UFC-a 247 na kojem će svoj pojas u poluteškoj braniti Jon Jones. Protivnik 'Bonesa' tom će prigodom biti Dominick Reyes.

Pretpostavka je da bi aktualni prvak u slučaju novog trijumfa mogao već tjedan dana kasnije saznati sljedećeg izazivača, dok bi Reyesova eventualna pobjeda najvjerojatnije fanovima osigurala instantni revanš.

Anderson je, podsjetimo, uz Reyesa bio glavni kandidat za idućeg Jonesovog protivnika, ali prvak se na kraju odlučio za neporaženog 'The Devastatora'.

Ako se realizira meč s Blachowiczem, Corey će u njemu loviti već četvrtu pobjedu u nizu. S druge strane, za poljskog borca će ovo biti prilika da stigne do treće uzastopne pobjede, odnosno sedme u posljednjih osam nastupa.

Linker
26. travanj 2024 10:57