UFC

UFC pomjerio datum priredbe koju predvode Woodley i Burns

Tyron Woodley
 screenshot/YouTube
Čini se da ipak nećemo moći uživati u UFC akciji tri vikenda u nizu. Naime, priredba planirana za 23. svibnja za sada je pomjerena za tjedan dana kasnije, a vjeruje se kako je razlog toga još uvijek neriješena situacija s dozvolom održavanja priredbi u Las Vegasu.

Iako je četvrta UFC-ova priredba nakon povratka bila najavljena za 23. svibnja, čini se kako se to ipak neće dogoditi. Naime, danas je na vodećim borilačkim portalima objavljeno da će njen termin, umjesto spomenutog, biti onaj datum tjedan dana kasnije. No, nije navedeno gdje bi se priredba pod imenom UFC Fight Night 173 trebala održati.

Ovaj cijeli program od početka se stvari pod blagim velom tajne. Naime, nakon što su neke borbe najavljene, očekivalo se kako će to biti četvrta UFC-ova priredba u Jacksonvilleu. Ipak, krajem prošlog tjedna najavljeno je kako će se sve preseliti vjerojatno u Las Vegas, gdje UFC namjerava održavati u priredbe u svom APEX kompleksu. No, iako se povratak borilačkog sporta nalazi u prvoj fazi popuštanja mjera savezne države Nevada, njen početak još uvijek nije određen. Komisija se izjasnila kako su spremni regulirati borilački sport, no da ništa neće raditi na svoju ruku.

Za sada su za ovu priredbu najavljene četiri borbe. Sve bi trebao predvoditi okršaj velter kategorije između Tyrona Woodleya i Gilberta Burnsa, a tu je i borba MacKenzie Dern protiv Hannan Ciffers. Još je dogovorena teškaška borba Augusta Sakaija i Blagoja Ivanova te poluteškaška između Klidsona Abreua i Jamahala Hilla. Ipak, trenutno nije poznato ostaju li sve te borbe u planu. Posebno nakon što je Jamahal Hill nekim medijima otkrio kako će se boriti 23. svibnja, no u Jacksonvilleu. Kako su ovo ipak tek informacije od strane nenavedenih izvora, ne možemo biti sigurni dok UFC službeno ne objavi planove za ovaj program.

Linker
26. travanj 2024 17:57