UFC

(VIDEO) Bonusima nagrađeni borci koji su ugasili dva velika 'hypea', Thompson i Luque borba večeri!

 Screenshot (Twitter)
UFC je po običaju podijelio bonuse, a nakon priredbe u New Yorku četvorica se kući vraćaju s dodatnih 50 tisuća dolara.

Za najbolje izvedbe večeri u Madison Square Gardenu nagrađeni su Corey Anderson (13-4) i Kevin Lee (18-5) . Njih su dvojica nagradu zaradili zahvaljujući impresivnim pobjedama nad borcima oko kojih se u MMA zajednici stvorio veliki 'hype'.

Anderson je za svoju četvrtu pobjedu u nizu tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio Johnnyja Walkera i tako poslao jasnu poruku UFC-u i svima koji ga već duže vrijeme podcjenjuju.



'The Motown Phenom' je pak do velikog trijumfa stigao brutalno nokautiravši dosad neporaženog Gregora Gillespiea (13-1). Lee je na UFC 244 priredbi prekinuo niz od dva poraza (Rafael dos Anjos i Al Iaquinta) te pokazao kako je i dalje velika prijetnja u lakoj kategoriji u koju se vratio nakon kratkog izleta u velter.



Borbom večeri proglašen je okršaj Stephena Thompsona i Vicentea Luquea. 'Wonderboy' je briljirao u tom dvoboju i odnio pobjedu po sudačkim karticama (30–26, 30–26, 29–27). On je svom protivniku pružio neku šansu tek u prvoj rundi, no kako je meč odmicao tako je Thompson sve više demonstrirao svoje vještine i pokazao razliku u kvaliteti. Unatoč ishodu, Luque je pokazao veliko srce izdržavši brojne precizne udarce.

Napomenimo i da je Andersonu ovo bio drugi, Leeju treći, a Thompsonu i Luqueu peti bonus u UFC karijeri.

Linker
19. travanj 2024 02:21