UFC

(VIDEO) Costa nije znao što se dogodilo u kavezu: 'Adesanya je ljudsko smeće! Tek sad ovo vidim, želim revanš!'

Paulo Costa
 Screenshot (Instagram)
"Ovo je sad postalo osobno, natjerat ću ga da plati za to što je napravio"

Paulo Costa uzrujan je zbog ponašanja Israela Adesanye i već sad traži od UFC-a organizaciju revanša te usput najavljuje da će idući puta biti maksimalno spreman za detronizaciju aktualnog prvaka.

Costa, naime, tvrdi da u Octagonu nije vidio, a samim time ni bio svjestan neprikladne Adesanyine proslave, odnosno 'dry humpa' kojim ga je ponizio dok je još uvijek bio uzdrman ležao na podu.

Brazilac je u video objavljenom na Instagramu Israela nazvao "ljudskim smećem", a bez dodatnih objašnjenja je i otkrio da se "nešto dogodilo prije borbe".

"Došao sam ovdje kako bih razgovarao o potezima koje je to ljudsko smeće napravilo nakon naše borbe. Nisam to vidio dok sam bio u kavezu, ali vidim sada. Takve poteze ne odobravam i ovo je sad postalo osobno. Nitko me neće i ne može zaustaviti. Želim svoj revanš. Znaš dobro da te čekam. Nešto se dogodilo prije borbe, ne tražim opravdanja, ali bit ću 100 posto spreman za borbu s njim i natjerat ću ga da plati za to što je napravio. Dajem vam svoju riječ", rekao je Costa.

Brazilac je potom u novom videu na portugalskom dodao još nekoliko rečenica.

"Poznajete me i znate dobro da ovo nisu opravdanja, ali bit ću na 100 posto u svojoj idućoj borbi. Želim biti na 100 posto. Bit ću onaj Paulo 'Borrachinha' kojeg svi znate kako se bori, koji konstantno pritišće suparnika i pokušava zavšiti meč u svakom trenutku. Vidio sam to njegovo neprihvatljivo ponašanje u kojem nema nimalo poštovanja i sljedeći put će platiti za to u Octagonu. Dana White, organiziraj ovu borbu. Sve do sada nisam vidio što se dogodilo u Octagonu. Ovo je sad pitanje časti. Paulo 'Borrachinha', agresivan kao i uvijek. Dana, organiziraj ovo. Bit ću na 100 posto ovoga puta, bez opravdanja. Otkinut ću glavu tom klaunu", dodao je Costa.

Adesanya, koji je Brazilcu nanio prvi poraz u karijeri, vrlo se brzo i sam oglasio uz riječi: "Mogu te ponovno zaustaviti."

S obzirom na to da je prvak prošlog vikenda poprilično lagano i prekidom u drugoj rundi zaustavio Costu, ima li po vama ovaj revanš smisla?

Linker
19. travanj 2024 16:04