UFC

(VIDEO) Dana White pokazao u kakvom će luksuzu živjeti mjesec dana na Fight Islandu

Dana White
 screenshot/Instagram
UFC se vratio u Abu Dhabi na Fight Island, a Danu Whitea je tamo dočekalo posebno iznenađenje

Idućih pet tjedana svi MMA fanovi imat će priliku pratiti priredbe s UFC-ovog Fight Islanda, odnosno s Yas otoka koji pripada Abu Dhabiju. Prvi posjet otoku, koji je u srpnju trajao tri tjedna te se tim putem održalo četiri priredbe, bio je izuzetan uspjeh UFC-a, s kojim su bili zadovoljni i njihovi domaćini. Tako su isti jedva dočekali povratak UFC-a i za njega se pripremili tako da su učinili sve što je u njihovoj moći da se vodstvo promocije i borci ovog puta osjećaju još ugodnije.

Dana White je tako na svom Instagramu otkrio što ga je dočekalo u njegovom hotelskom smještaju, gdje će živjeti idućih mjesec dana, a koji se proteže na dvije etaže. Organizatori su kod prvog posjeta UFC-a vodili zapise o prehrambenim i drugim navikama UFC-ovog predsjednika, tako da ga je ovog puta u smještaju dočekao pravi luksuz. Sve što je prošli put konzumirao, i još više od toga, čekalo ga je na licu mjesta. To je odlučio i pokazati pred kamerom.

U prizemlju White ima dnevnu sobu, ali i veliku te sjajno opremljenu teretanu u koju je prvo odveo kamere. Osim sve opreme, na zidovima se nalaze fotografije i citati Brucea Leeja, Arnolda Schwarzenegera te Muhammada Alija. U sobi je, osim vrhunskog namještaja, dobio i jelovnik prilagođen upravo njemu, odnosno onome što je najčešće konzumirao pri prvom boravku na Yas otoku, uz još neke prijedloge. Proteinske pločice, dezificijensi za ruke, razne vrste žitarica, kao i poseban štand sa slatkišima dio su onoga čega mu neće nedostajati. Na stolu ga je dočekao mali Octagon pun slatkiša, napitci za detoksikaciju i nešto što niti sam Dana nije znao što je, kao i boca "Propel Twelvea". Na gornjoj etaži nalazi se također prilagođena spavaća soba koja izlazi na bazen. Ali, Dana je dobio i jedan mali privatni bazen unutar sobe.

Na Fight Islandu održat će se dvije PPV priredbe, uz ukupno tri borbe za UFC titulu te tri sjajna Fight Nighta. Domaćini u Abu Dhabiju uistinu se pobrinuli da nikome ništa ne nedostaje, budući da je sjajan smještaj te sve što ide uz to osiguran i za borce. Iako, znamo da bi isti radije pokoju tisuću dolara više na svoj ugovor. No, to je stvar UFC-a i njihove politike.

Linker
26. travanj 2024 10:36