UFC

(VIDEO) Derrick Lewis pljunuo u hranu Alekseija Oleinika

Derrick Lewis
 screenshot/Twitter
Pokušaj Derricka Lewisa da bude duhovit rezultirao je dvojakim stavovima fanova

Derrick Lewis i Aleksei Oleinik borit će se u glavnoj borbi UFC Fight Night 174/UFC Vegas 6 priredbe, koja se u noći sa subote na nedjelju održava u Las Vegasu. Oni su već neko vrijeme u tom gradu, gdje su u potpunosti pod kontrolom UFC-a. Kako po pitanju zdravlja i treninga, tako i po pitanju hrane, koju im dostavlja UFC-ov partner Trifecta.

Problem je nastao kad je Trifecta Lewisu, uz njegove obroke, slučajno dostavila i onaj koji je trebao završiti kod njegovog protivnika. Odlučio je "Black Beast" to iskoristiti za našaliti se, no na kraju se pokazalo vrlo neslano i mnogima degutantno. Naime, otvorio je obrok koji je trebao ići ruskom teškašu, kratko ga prokomentirao te rekao kako mu nedostaje nekih začina. Nakon toga je par puta u njega pljunuo te vratio poklopac.

Iako je jasno da taj obrok neće doći do Oleinika te kako je on već vjerojatno dobio novi, ovo Lewisovo ponašanje rezultiralo je mnogim žestokim kritikama. Prije svega jer je pokazao nepoštovanje prema hrani, budući da je u pitanju bio kvalitetan obrok koji je mogao završiti kod nekoga kome je potreban. Nema sumnje kako je Lewis ovim potezom izgubio ponešto svojih fanova, koje je velikim dijelom dobio zahvaljujući svojim šalama. Ova je, po svemu sudeći, došla na krivom mjestu u krivu vrijeme.

Pogledajte Lewisovu objavu.

Linker
24. travanj 2024 18:30