UFC

(VIDEO) Ferguson održao obećanje i skinuo kilograme za odgođeni event! 'Mršav sam, ali sad mogu jesti'

Tony Ferguson
 Screenshot (Twitter)
Tony Ferguson održao je obećanje te u petak stao na vagu sa 70.3 kilograma (155 lb), odnosno s točno onoliko koliko bi morao imati na vaganju pred meč za titulu!

Da se sve odvilo prema planu, u noći sa subote na nedjelju uživali bismo gledajući UFC-u 249, a već danas (petak) pratili bi vaganje boraca koji sudjeluju na toj priredbi.

Ali nažalost, dugoiščekivani event odgođen je nakon ESPN-ovog pritiska na UFC, no neke se stvari jednostavno nikad neće promijeniti... A jedna od njih je i neponovljivi Tony Ferguson.

Iako je prvo po peti put ostao bez meča s Khabibom Nurmagomedovom, a potom i 'gledao' kako se odgađa njegov okršaj sa zamjenskim protivnikom Justinom Gaethjeom, Tony je odlučio nastaviti sa svojim programom kao da se ništa nije dogodilo pa je tako u petak skinuo i posljednji kilogram te pokazao da može biti profesionalan čak i kad za tim nema potrebe.

"Nije loše. Mršav sam, ali sad mogu jesti", poručio je 'El Cucuy' nedugo nakon što je preko Instagrama u izravnom prijenosu pokazao svoju kilažu.

Ostaje samo za vidjeti kako će se ovo odraziti na njegovo zdravlje jer, ako se realizira novi UFC-ov plan, Tony će na vagu morati ponovno stati već za tri tjedna.

Linker
24. travanj 2024 14:50