UFC

(VIDEO) Francis Ngannou prezentirao svoj 15-minutni trening za gornji dio tijela

Francis Ngannou
 Instagram
Francis Ngannou jedan je od fizički najimpresivnijih boraca koji su se ikad pojavili u MMA-u. Upravo zbog toga je zanimljivo pogledati kako izgleda njegov trening, posebno ako sa svojim fanovima podijeli jedan cijeli raspored vježbi.

To je napravio na Instagramu sa svojim dnevnim treningom za gornji dio tijela. To je naravno samo dio njegovog treninga, posebno dok se nalazi u pripremama za borbu koju bi trebao odraditi 9. svibnja, no ako želite popraviti stanje svog gornjeg dijela tijela, možda je upravo ovaj 15-minutni trening ono što vam treba. Naravno, ako ga možete izvesti, no uvijek možete krenuti s manjom količinom vježbi ili ponavljanja pa s vremenom podizati to do propisane razine.

Ovaj Francisov trening sastoji se od pet vježbi koje odrađuje u intervalima od pola minuta. I tako četiri kruga, s tim da nakon svakog kruga odradi pola minute pauze. Riječ je zapravo o 14 minuta tijekom kojih vam je od rekvizita potrebna tek jedna stolica.

Pet vježbi koje radi, Ngannou je prezentirao kroz pet video objavljenih na Instagramu. Savjeti su hvale vrijedni i trening je vrlo dobar te svakako i zahvalan. Ništa vam neće naškoditi ako pokušate.

Linker
26. travanj 2024 07:12