UFC

(VIDEO) Gotovo tuča: Osiguranje u 'backstageu' UFC-a 245 moralo razdvajati Yana i Garbrandta

Yan i Garbrandt
 Screenshot (Instagram)
Rus Petr Yan je prošlog vikenda na UFC-u 245 u svoju vitrinu spremio još jedan veliki skalp. Bivši izazivač Urijah Faber je bio njegova posljednja žrtva (nokaut u 3. rundi) čime je Yan zadržao savršen "score" u UFC-u, ali i istaknuo kandidaturu za izazivačku poziciju broj jedan.

Težak nokaut Fabera, koji se nakon kratkotrajne mirovine vratio u elitnu promociju, nije najbolje sjeo njegovom učeniku, klupskom kolegi i bivšem prvaku Codyju Garbrandtu. On je iz prvih redova pratio akciju u T-Mobile Areni, a vidno šokiran se suočio s Yanom u "backstageu".

Kamere su zabilježile napet trenutak u kojem je osiguranje moralo uletjeti i razdvajati dvojac da ne dođe do fizičkog incidenta. Nije potpuno razumljivo što su jedan drugome imali za poručiti, ali je jasno da Garbrandt želi osvetiti težak poraz svog prijatelja iz tima "Alpha Male".

Kada su dvojac već razdvojili, Garbrandt je Yanu vikao da će se boriti protiv njega, ako treba već u ožujku. Rus mu je poručio "da samo puno priča, a malo radi". Pritom je pokazivao i gestikulirao prstima prema "No Loveu".

Ako je UFC tražio neki zanimljiv zaplet priče uoči idućeg Yanovog meča, onda je ovo svakako odličan početak i nešto što će nagnati gomilu fanova da požele vidjeti upravo meč Garbrandt vs. Yan. Doduše, Yan je nakon pobjede protiv Fabera izjavio kako vjeruje da je ovim slavljem izborio izazivačku poziciju protiv dvostrukog šampiona Henryja Cejuda. Hoće li ipak htjeti odmjeriti snage s Garbrandtom tek je za vidjeti...

Video incidenta možete pogledati u nastavku.

View this post on Instagram

...

A post shared by Sayat Abdrakhmanov (@sayatus) on

Linker
26. travanj 2024 07:55