UFC

(VIDEO) Karantena na način 'Wonderboya' Thompsona

 screenshot
Svi u karanteni imamo previše slobodnog vremena ili barem vremena za dodatne aktivnosti kakve bi nam inače teško pale na pamet, zar ne? Tako je i u slučaju Stephena Thompsona, koji je objavio zanimljiv video na svom Twitter profilu.

Bivši UFC-ov dvostruki izazivač odlučio je re-kreirati poznati skeč američkog komičarskog dvojca "Key & Peele". Riječ je o zabavnom i vrlo popularom skeču, u kojem je u prvom planu aerobk, a ovog puta je Thompson nešto slično napravio u svojoj dvorani.

Thompson je inače ovih dana jako dobro raspoložen za šalu pa je tako uživo za fanove komentirao svoj jedini poraz nokautom u karijeri, a nakon toga je odradio vrlo zabavan Instagram live u društvu Chrisa Weidmana. No, 12. dana karantene otišao je korak dalje.

"Mi jednostavno ovih dana imamo previše vremena", napisao je Thompson uz objavu videa koji nas je sve barem kratko zabavio. Usput je izazvao Keya i Peelea, uz pitanje tko to radi bolje. A sve to s ciljem motiviranja svojih pratitelja da se u izolaciji bave fizičkom aktivnošću.

Na snimci se još nalazi njegov brat Evan te druga osoba koji ipak nismo uspjeli identificirati. Pogledajte ju!

Linker
20. travanj 2024 11:43