UFC

(VIDEO) Khabib ili Gaethje? Pogledajte što o velikom okršaju misli Stipe Miočić: 'On je životinja!'

Stipe Miočić
 Jason Silva/AGIF via AFP
"Prije svega moram reći da sam jako loš u prognozama", odmah je priznao teškaški prvak

Iako je Khabib Nurmagomedov veliki favorit u očima kladionica, puno je onih koji smatraju kako je borba njega i Justina Gaethjea vrlo nezahvalna za prognozu.

31-godišnjeg Amerikanca mnogi su već proglasili najtežim mogućim ispitom za aktualnog prvaka, a što misli o velikom okršaju u Abu Dhabiju ovih je dana rekao i UFC-ov kralj teške kategorije - Stipe Miočić.

Popularni vatrogasac iz Ohija bio je gost The Players' Tribunea te je preko Twittera odgovarao na brojna pitanja fanova, a jednog od njih zanimalo je kako najbolji teškaš današnjice prognozira glavnu borbu UFC-a 254.

"Prije svega moram reći da sam jako loš u prognozama. Obično je uvijek suprotno od onoga što kažem i zato se nikad ne kladim na borbe, ali ni na druge sportove", odmah će u startu iskreno Miočić.

"Mislim da bi nam njih dvojica mogli ponuditi vrlo uzbudljivu borbu. Khabib je životinja. Sruši vas i onda je na vama poput neke deke, ali deke koja vas ne prestaje udarati i tjerati da se ne osjećate ugodno. A Gaethje? Taj lik je igračina, on se uvijek dolazi boriti i bacati bombe. Volim kako se bori i daje sve od sebe. No, ovo je borba i svašta se može dogoditi. Nije bitno koliko je netko dobar, dovoljan je jedan udarac. Osjetio sam to na vlastitoj koži. Nekoliko puta i mogu reći da nije zabavno. Bit će uzbudljivo, puno akcije i obojica će dati sve od sebe. Definitivno ću gledati taj meč", zaključio je Stipe.

A koja je vaša prognoza?

Linker
26. travanj 2024 11:47