UFC

(VIDEO) Masvidal otkrio kakav su dogovor on i Usman postigli u Octagonu: 'To nam više ne treba'

Jorge Masvidal
 Screenshot (YouTube)
"Vratit ću se bolji no ikad, nemam namjeru nestati iz ovoga sporta dok ne uzmem taj pojas"

Jorge Masvidal bio je vidno razočaran nakon završetka UFC 251 priredbe. Popularni 'Gamebred' nije uspio ostvariti najveću pobjedu u svojoj dugoj i bogatoj karijere te je nakon 25 minuta borbe morao čestitati aktualnom prvaku Kamaruu Usmanu.

Masvidal priznaje da kondicijski nije bio najspremniji, kao i da je imao naporno skidanje kilograma, ali nije htio time ništa oduzeti Usmanu.

"Ne želim to koristiti kao nekakve isprike. On je pobijedio. Bio sam svjestan toga kakav ulazim u meč i znao sam da sam opasan bez obzira na to prihvatim li borbu šest dana, jedan dan ili šest tjedana ranije", izjavio je Masvidal na press konferenciji.



Mnogi su primijetili da su Jorge i Kamaru odmah i u Octagonu odradili jedan kratak razgovor i to nedugo nakon završetka meča.

"I on i ja smo rekli neke dobre stvari. Rekao sam da i više ne moramo pričati sra*a jedan od drugome kako bismo promovirali borbu, to je na drugim idiotima. I on se složio sa mnom. To nam više ne treba. I jedan i drugi smo pred ovaj meč izgovorili neke nepotrebne stvari. Ponovit ćemo ovo. Stavit će nekoga drugoga pred mene i ja ću odraditi taj posao. Vratit ću se bolji no ikad. Nemam namjeru nestati iz ovoga sporta bez tog pojasa."

Čime ga je Usman iznenadio, odnosno što je radio bolje od očekivanog?


"Njegov prednji direkt... Znao sam da je OK i bio je stvarno dobar. Dobro me cimao lažirajući napade. Dobro se spuštao prema rušenju i uspješno me hvatao u klinč. No, vratit ću se. Iako imam osjećaj da sam razočarao puno ljudi..."

Što slijedi?

"Tko god je idući želim pobijediti prekidom. Pojaviti se u dobroj formi i izgledati kako treba."

Colby Covington, Leon Edwards, Nate Diaz?

"Definitivno ne onaj krhki lik s MAGA (Make America Great Again, op.) kapom kojeg je Usman završio, a imao je cijeli kamp iza sebe. Ja sam prihvatio borbu prije šest dana, a nisam bio ni blizu toga da me uzdrma. Definitivno ne ta propalica. Leon Edwards... Ne znam. Ako će brojke imati smisla, uglavnom, bilo tko ako će brojke imati smisla i pored toga me približiti borbi za naslov."

"Razočaran sam. Trenutno samo razmišljam o ovoj borbi. Što sam mogao napraviti bolje, jesam li u određenim trenucima trebao biti agresivniji...", dodao je u jednom trenutku Masvidal.

Kako je vama izgledao 'Gamebred' i tko bi mu bio idealan idući suparnik?

Linker
18. travanj 2024 23:42