UFC

(VIDEO) Michael Chandler potpisao ugovor s UFC-om, možda mu već prva borba bude za titulu

Michael Chandler
 screenshot/YouTube
Michael Chandler novi je član UFC-a te automatski postaje službena rezerva UFC 254 glavne borbe

Višestruki Bellatorov prvak lake kategorije, 34-godišnji Michael Chandler, postao je član UFC-a. Danas je potpisao ekskluzivni ugovor s promocijom, a odmah je dobio potencijalno veliku priliku. Naime, Chandler se može krenuti pripremati za put na Fight Island i potencijalnu borbu. I to ne bilo kakvu borbu.

Naime, Chandler je automatski promoviran u službenu rezervu za glavnu borbu UFC 254 priredbe, odnosno borbe za titulu lake kategorije u kojoj će se sastati Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje. Ako jedan od njih dvojica zbog nekog razloga odustane, Chandler će automatski uskočiti u borbu za pojas. Jučer se spominjalo da bi Con nakon dolaska u UFC mogao uskočiti u borbu protiv Tonyja Fergusona, no čini se da to nije u UFC-ovim planovima. UFC 254 se održava 24. listopada.

Chandler je dugo godina smatran najboljim borcem lake kategorije izvan UFC-a, a dva puta je bio blizu prelaska u UFC, da bi na kraju ipak produžio ugovor s Bellatorom. Ovog puta, nakon 23 borbe kod svog prethodnog poslodavca, ipak je odlučio testirati se u najjačoj promociji. Mnogi će reći par godina prekasno, budući da je iza njega već puno ratova, a dojam je da mu niti brada više nije čvrsta kao nekada.

No, svakako će biti uzbudljivo popratiti kako će jedan od najvećih trening fanatika proći među elitom.

Linker
23. travanj 2024 11:55