UFC

(VIDEO) Mike Perry se oglasio nakon debakla na vaganju

Mike Perry
 Screenshot (YouTube, Helen Yee Sports)
Popularni UFC-ov borac pokušao je pronaći opravdanje za svoju neprofesionalnost

Mike Perry našao se na velikom udaru kritika nakon što je u petak za čak dva kilograma premašio gornju granicu velter kategorije.

Unatoč velikoj neprofesionalnosti, 'Platinum' na kraju može biti sretan što je njegov protivnik Tim Means ipak pristao na borbu.

Perry unatoč tome neće proći nekažnjeno. Naime, 30 posto njegovog honorara otići će upravo u Meansov džep. No, mnogi će se složiti s time da to nije dovoljna kazna kada pogledamo koliko samo borca, unatoč velikim psihičkim i fizičkim naporima, uspješno odradi ovaj dio zadatka.

Kritike prema Perryju bile su i nešto žešće nego što je to obično slučaj u ovakvim situacijama, a Mike si je sam kriv za negativne poruke jer je upravo on u danima uoči vaganja pametovao i tvrdio da će preostalih desetak kilograma skidati u posljednjim trenucima jer, kako je sam rekao, sad "malo bolje poznaje proces".

"Ne znam. Jednostavno sam prekasno napravio određene pogreške. Nisam dovoljno rano počeo s dehidracijom. Mislio sam da mogu to odraditi kasnije. Nekim ljudima to uspijeva. Uvijek se slušao o tome kako neki skidaju i po sedam kilograma u jednoj noći", rekao je Perry u razgovoru s Helen Yee pa dodao:

"Kada sam 'tweetao' upravo sam završio s jednom vježbom i više se nisam mogao oznojiti. Pokušavao sam sve do 10:20 ujutro, u 2:00, 6:00 i 9:00. Pokušavao sam i pokušavao i izgubio samo pola kilograma, možda kilogram u tom razdoblju. Tada je bilo gotovo. Bio sam spreman za rehidraciju i mislio sam si da će Tim Means biti zahvalan što može dobiti 30 posto mog honorara te da će se pojaviti i boriti."

UFC 255 održava se u noći sa subote na nedjelju i donosi nam čak dvije borbe za naslov, a nešto više o samoj priredbi saznajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 01:30