UFC

(VIDEO) Miočić je nazvao oca nakon velike pobjede protiv Cormiera, a onda je čuo još bolju i ljepšu vijest!

Joe Rogan i Stipe Miočić
 Youtube screenshot
17. kolovoza je zasigurno jedan od najljepših dana u životu Stipe Miočića. Osim što je uspio pobijediti velikog rivala Daniela Cormiera na UFC-u 241 i postati ponovno prvak teške kategorije, "Vatrogasac" je saznao sretnu vijest vezanu za svog oca Bojana koji živi  u Austriji. U najnovijem videu koji je objavio UFC iz serije "Thrill & The Agony" saznajemo da mu se otac izliječio od raka.

Nakon što je "riješio" Cormiera spektakularnim udarcima u tijelo kojima je pripremio svoje najjače oružje desni direkt, Stipe je u svlačionici pohitao nazvati oca Bojana. U trenutku kada je s ocem podijelio veliku pobjedu, saznao je sjajnu vijest koja mu je vjerojatno značila više od samog povratka titule u svoje ruke.

"Tako sam sretan radi tebe tata. Uzeo sam ovaj pojas, ovo je za tebe! U redu?", Stipe je rekao ocu kao što se može vidjeti u videu objavljenom od strane UFC-a.

"Moj otac se upravo izliječio od raka, usput rečeno. I to danas! To je sjajno, zar ne? A ponašao se kao da se ne radi o bitnoj stvari. Rekao je samo - 'O, dobro sam, nemam više rak!", dodao je američko-hrvatski nokauter.

U istom videu možete vidjeti i drugu stranu priče - onu Daniela Cormiera. Za njega je ovaj poraz bio katastrofalan i potpuno je promijenio način na koji želi otići u zasluženu mirovinu. Ostavština, koja mu je toliko bitna, sada više ne izgleda niti približno sjajno i spektakularno kao u slučaju da je slavio protiv Miočića.

U videu možete vidjeti i kako su pobjedu, odnosno poraz, podnijeli Nate Diaz i Anthony Pettis koji su bili sunaslovna borba UFC-a 241.


Linker
19. travanj 2024 11:15