UFC

(VIDEO) Najbolje iz repertoara velemajstora: Pogledajte kompilaciju nokauta Josea Alda

Mendes vs. Aldo
 screenshot/Youtube
Ovog vikenda još jednom ćemo moći uživati u majstorijama jednog od najboljih i najkompletnijih MMA boraca svih vremena, Josea Alda. Legenda će ovog puta po prvi put nastupiti u bantam kategoriji, a prije toga nam je UFC pružio priliku prisjetiti se najboljih izvedbi njegove karijere.

UFC 245 donosi novu fazu karijere Josea Alda, dugogodišnjeg WEC i UFC prvaka. On se za borbu protiv Marlona Moraesa spušta u bantam kategoriju i kreće u misiju napada na novu UFC titulu, kojom bi se priključio impresivnom popisu onih koji su držali pojas u dvije različite kategorije.

Kroz godine se Aldo potvrdio kao vrlo atraktivan, zanimljiv i inovativan borac, koji je za gotovo svakog protivnika uspio pronaći nešto novo. Tako je nastala jedna sjajna kompilacija njegovih najboljih poteza, gdje prije svega prednjače nokauti. Tom metodom slavio je 17 puta u karijeri. Unatoč sjajnim tehnikama u parteru, zahvati mu nisu nikad bili dragi pa tako ima upisan tek jedan trijumf, još iz samih početaka karijere.

Protiv Marlona Moraesa možemo očekivati vrhunski okršaj prepun dinamike i sjajnih udaračkih tehnika. Mnoge od njih možemo vidjeti u ovoj UFC-ovoj kompilaciji unutar koje su kombinirani isječci iz Aldovih WEC i UFC borbi. Pogledajte!

Linker
26. travanj 2024 20:10