UFC

(VIDEO) Pogledajte do sada najimpresivniju izvedbu prvog UFC protivnika Ante Delije

Gane vs. Mayes
 screenshot/YouTube
UFC je na svom YouTube kanalu podijelio borbu Ciryla Ganea i Don'Talea Mayesa

Čim je Ante Delija potvrđen kao protivnik Ciryla Ganea, bilo je jasno kako hrvatski teškaš u prvom UFC nastupu ispred sebe ima vrlo zahtjevan ispit. Francuski borac je s razlogom netko u koga će biti uperena svjetla reflektora, budući da je nakon samo tri borbe u Octagonu pokazao dovoljno da ga se nazove najvećim talentom divizije. I to divizije koja dugo nije bila ovako uzbudljiva po pitanju boraca čije vrijeme tek dolazi.

Drugu od svoje tri UFC borbe Gane je odradio protiv Don'Talea Mayesa u listopadu prošle godine. Dogodila se ta borba na Fight Night priredbi koja se održala u Singapuru, predvođena okršajem Demiana Maije i Bena Askrena. Gane je tim putem iza sebe imao tek četiri profesionalne borbe, a njegov protivnik došao je s Contender Seriesa i nakon impresivne pobjede nad Ricardom Praselom. Ako vam to ime zvuči poznato, nije čudno. Naime, Prasel je bio protivnik Ante Delije u njegovom nastupu unutar Rizinovog ringa.

Gane je u spomenutoj borbi pokazao svu raskoš svog talenta i vještina, a za to je imao gotovo punih 15 minuta. Apsolutno je dominirao u gotovo svakom aspektu borbe, koju je završio 14 sekundi prije kraja, zahvatom kakvog od njega gotovo nitko nije očekivao, polugom na nozi. Impresivno za nekoga tko je u tom trenutku MMA borac bio tek dvije godine.

Nakon spomenute borbe, koju možete pogledati ispod teksta, Gane je u UFC-u nastupio još jednom, također uspješno, a borba protiv Delije bit će mu prva u 2020. godini. Veliki je favorit, no upravo tu leži velika prilika za hrvatskog borca. Dobrim nastupom, a posebno pobjedom, dobiva nevjerojatno puno. I zbog toga smo sigurni kako je u svaki detalj proučio borbu koju i vi možete pogledati ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 01:59