UFC

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda UFC-ovo 'Fight Island' borilište

 UFC
Pojavile su se prve konkretnije snimke i borilišta koje će ugostiti Fight Island UFC priredbe

UFC je samom idejom Fight Islanda zaintrigirao fanove, koji su odmah počeli zamišljati borilište iznad vode ili na plaži, pod vedrim nebom. Nisu do toga došli sami, budući da im je upravo White takvu bubicu bacio u uho svojim izjavama na račun otoka gdje će se borbe održati, posebno dok se vjerovalo kako je uistinu u najam uzeo neki mali otočić na Karibima.

Dodatno je istima, posebno onima koji nisu toliko upućeni u događanja, White zaigrao maštu kad je prije nekoliko dana postavio prvu fotografiju s Yas otoka, a na njoj se nalazio Octagon na plaži. Iako je istovremeno bilo poznato kako se malo dalje od obale gradi zatvoreni kompleks koji bi trebao ugostiti Octagon, White je nastavio igrati svoju igru. Tako se među komentarima na Instagramu našao onaj koji je postavio jedan od fanova, uz izjavu kako je Ariel Helwani rekao da Octagon nije blizu mora. White je tim putem, svjestan kako stvari stoje, nastavio gurati svoju priču, kratko izjavivši kako Helwani nema pojma.

Što se tiče Octagona uz plažu, on je tamo i uistinu postoji, no njegova svrha je samo za treninge boraca koji upravo njega žele koristiti. UFC je jednu noviju fotografiju istog danas postavio na svoju Instagram stranicu.

Prava istina je da se borilački kompleks sa svlačionicama, medijskim prostorijama i Octagonom uistinu nalazi nekoliko stotina metara od obale te će tamo borbe biti održane uz vrhunsku produkciju. Zapravo, dok budete gledali borbe na vašim prijamnicima, ne biste trebali primijetiti nikakvu razliku između te i drugih UFC priredbi, bilo one u punim dvorana, praznim dvorana ili u APEX kompleksu.

U taj objekt, gdje se tek počela postavljati konstrukcija i produkcija, ušli su neki novinari pa se tako pojavila i prva snimka koja nam otkriva kako je riječ o vrlo velikom objektu.

Nama se ipak ona ideja s Octagonom na plaži više svidjela, no jasno je kako to stvara dodatni rizik, posebno za skupu UFC-ovu produkciju, kojoj promocija inače ne dopušta niti najmanju pogrešku. Tako da možemo maštati uz još jedan sjajan video, ali to se ovog puta ipak neće dogoditi.

Linker
20. travanj 2024 09:10