UFC

UFC-ova 25-godišnja tradicija prekida se ovaj vikend zbog koronavirusa

Bruce Buffer
 Alex Bierens de Haan/Getty images/Profimedia
Proteklih 25 godina uvijek je isti glas najavljivao borce tokom PPV priredbi

Zanimljiva, ali ne pozitivna vijest stigla je iz Abu Dhabija s UFC-ove konferencije za medije. Naime, UFC-ov predsjednik Dana White potvrdio je medijima kako Bruce Buffer prvi puta nakon 25 godina, neće biti osoba koja će najavljivati borce prije mečeva. Naime, legendarni Buffer zarazio se koronavirusom i morat će propustiti UFC 267 priredbu.

''Buffer se zarazio COVID-om. Nije htio odraditi putovanje u Abu Dhabi. Kod kuće je, odmara se i oporavlja od zaraze koronavirusom.'', izjavio je White.

Bruce Buffer član je UFC-a još od 1996. godine. Sve od UFC 11 priredbe, Bruce Buffer bio je najavljivač na svim UFC-ovim PPV priredbama (i ostalim priredbama s brojkom), a niz će sada nažalost morati stati.

Zamjena je srećom spremna. Očekivano, Joe Martinez uskočit će na Bufferovo mjesto. Radi se također o najavljivaču kojeg UFC-ovi fanovi dobro poznaju jer on dužnost obavlja svaki puta kada Bruce Buffer nije prisutan.

Martinez taj posao također jako dobro obavlja, no prava je šteta da se ovako duga tradicija prekinula zbog virusa koji je ipak prouzrokovao puno veće probleme u svijetu, nego li je izostanak Brucea Buffera na UFC 267 priredbi. Na kraju krajeva, najbiitnije je da se UFC-ov najavljivač uspješno oporavi.

Linker
20. travanj 2024 00:51