UFC

(VIDEO) Pogledajte novu najavu velikog teškaškog okršaja uz kratku analizu Cormiera i Bispinga

Curtis Blaydes i Alexander Volkov
 Screenshot (YouTube, UFC)
Na korak smo do nove UFC-ove priredbe, već četvrte zaredom koja će se održati u APEX kompleksu

Noć sa subote na nedjelju donosi nam UFC on ESPN 11, a glavne zvijezde ovog borilačkog događaja bit će teškaši Curtis Blaydes i Alexander Volkov. Odličan je to meč koji bi uspješnijeg trebao ugurati u sami vrh kategorije, a time i u kombinacije za potencijalni napad na titulu.

'Razor' će u Las Vegasu loviti već četvrtu pobjedu u nizu, a 'Drago' svoju šestu pobjedu iz sedam nastupa pod okriljem UFC-a.

"Vrlo sam motiviran da postanem prvak i osjećam da će se to dogoditi. Spreman sam za najveći izazov. Naporne su pripreme iza mene i spreman sam da pokažem najbolje od sebe. Mislim da ovo neće doći do sudačke odluke", poručio je Volkov u najavi, a sličnog je razmišljanja bio i njegov suparnik iz SAD-a:

"Gladan sam i motiviran da dođem do pobjede. Spreman sam već ove godine napasti pojas. Zaslužujem biti idući izazivač i nakon ove borbe će se svi složiti sa mnom", jasno će Blaydes.

A svoje mišljenje o ovom su dvoboju dali i bivši UFC-ovi prvaci Michael Bisping i Daniel Cormier.

DC, koji će u svom idućem nastupu napasti titulu Stipe Miočića, u svojoj je kratkoj analizi istaknuo da je Volkov majstor u kontroli distance što često njegovim suparnicima stvara dosta problema.

Linker
26. travanj 2024 11:54