UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte slatku osvetu Kauboja i deklasiranje 'Platinuma'

Cerrone vs. Perry
 Screenshot
Samo nas desetak dana dijeli do prve UFC-ove PPV priredbe u 2020. godine koju će predvoditi bivši dvostruki prvak Conor McGregor i veteran Donald Cerrone. Elitna svjetska MMA promocija je već neko vrijeme u žestokoj marketinškoj kampanji za UFC 246, a dio nje su i besplatni mečevi na njihovoj YouTube platformi.

Pa su tako počastili svoje mnogobrojne fanove najprije s dvobojem McGregor vs. Alvarez iz 2016. godine. Da bi nam noćas pružili mogućnost da se prisjetimo i vrlo bitne pobjede Donalda Cerronea protiv Mikea Perryja.

Ovaj meč se dogodio 2018. godine na Fight Night priredbi u Denveru, a imao je vrlo zanimljivu i intrigantnu pozadinu. Naime, i Cerrone i Perry su u trenutku kada se dvoboj dogovarao bili dio istog tima iz Albuequerquea. U konačnici je Cerrone otišao iz Jackson-Wink akademije jer je tim stao na stranu, vjerovalo se tada, potentnijeg i mlađeg borca koji ima sjajnu perspektivu u elitnoj promociji.

No, "Kaubojeva" je osveta bila slatka. Svog protivnika i velikog rivala je deklasirao i onda završio unutar jedne runde te tako dokazao svom timu da su potpuno promašili. Cerrone je od tada odradio još četiri meča, u dva je slavio, a u posljednja dva je izgubio. Sada ga čeka najveći meč u karijeri protiv bivšeg dvostrukog prvaka Conora McGregora na UFC-u 246. A ujedno i meč u kojem će zaraditi najveći novac i tako si osigurati mirnu borilačku mirovinu.

Prva UFC-ova PPV priredba u 2020. godini je na rasporedu 18. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Do tada uživajte u besplatnim mečevima kojih će zasigurno biti.

Linker
26. travanj 2024 19:37