UFC

(VIDEO) UFC-ova viralna senzacija oduševila novim brutalnim nokautom

Jordan Wright i Joaquin Buckley
 Screenshot (Twitter, UFC)
Nije to bilo toliko atraktivno kao protiv Kasanganayja, ali bilo je efikasno i vrijedno novog bonusa

Niti mjesec i pol dana nakon što je viralnim nokautom postao nova UFC-ova zvijezda, Joaquin Buckley još jednom je bio koban za svog suparnika.

26-godišnjak iz Missourija u ranim je nedjeljnim satima u Las Vegasu nokautirao Jordana Wrighta i tako na UFC-u 255 upisao svoju 12. profesionalnu pobjedu.

'New Mansa' je do novog trijumfa stigao nokautom u drugoj rundi. Nije to bilo toliko atraktivno kao protiv Impe Kasanganayja, ali bilo je efikasno i vrijedno novog UFC-ovog bonusa za najbolju izvedbu večeri.

Nokaut pogledajte OVDJE, a kratku analizu Daniela Cormiera i pogled iz drugog kuta OVDJE.

Buckley je slavio u četiri od posljednjih pet nastupa, a osim njega, dodatnih 50 tisuća dolara za izvedbu večeri dobila je i Antonina Shevchenko. Sestra UFC-ove prvakinje Valentine u Las Vegasu je tehničkim nokautom u drugoj rundi svladala Ariane Lipski. Prekid pogledajte OVDJE.

Sasha Palatnikov i Louis Cosce također su u džep pospremili 50 tisuća dolara. Dvojac koji je otvorio UFC 255 priredbu oduševio je bespoštednom borbom koja je na kraju više razveselila Palatnikova budući da je borac iz Hong Konga u trećoj rundi prekidom stigao do svoje šeste pobjede.

Linker
14. travanj 2024 21:46