UFC

(VIDEO) Ušli smo u 'Fight week' fantastičnom najavom prepunom uspomena

Conor McGregor i Donald Cerrone
 screenshot
Službeno smo ušli u 'Fight week' prve ovogodišnje UFC-ove priredbe. Za tu prigodu pripremljen je uistinu jedan od boljih "Countdowna". Polusatna najava za borbu Conora McGregora i Donalda Cerronea prepuna je uspomena na sve što je ovaj dvojac do sada napravio. Tu je također i najava za sunaslovni okršaj između Anthonyja Pettisa i Carlosa Diega Ferreire.

Teško je pronaći dvije do sada živopisnije MMA karijere nego što su one Conora McGregora i Donalda Cerronea. Jedan je svoj status najpopularnijeg borca u povijesti izborio svojim atraktivnim nastupima, efektnim pobjedama, ali prije svega i ponašanjem izvan kaveza. Ogromna karizma već na samom početku donijela mu je vojsku navijača koja je u do tada neviđenoj maniri pratila svaki njegov nastup. Ta je brojka vremenom samo nekontrolirano rasla.

Donald Cerrone svoj je posao većinom odrađivao u Octagonu gdje je do sada postavio nekoliko rekorda. Najviše borbi u UFC povijesti i uvjerljivo najviše borbi pod Zuffa organizacijom (WEC i UFC). Najviše pobjeda u UFC povijesti, najviše pobjeda prekidom te najviše osiguranih bonusa također su kategorije pokraj kojih stoji njegovo ime. I "Cowboy" uz sve to posjeduje jednu posebno karizmu, no on njome nije izlazio izvan okvira MMA fanova. No, kod većine takvih je zahvaljujući tome postao jedan od omiljenih boraca čiji se nastupi ne propuštaju.

UFC je sve to iskoristio u jednoj fenomenalnoj Countdown najavi, prisjetivši se svega što su njih dvojica prošli, uključujući i dosadašnje međusobne interakcije. Možda su mnogi zaboravili kako je Conor McGregor gradio svoj brand, a možda se samo žele prisjetiti svega što su pozorno pratili. Slična situacija je i kod Cerronea te možemo reći kako je ovime tjedan borbe službeno krenuo.

Osim ovog okršaja, najavljena je i sunaslovna borba između Anthonyja Pettisa i Carlosa Diega Ferreire. Bivši prvak tražit će veliku pobjedu kojoj bi trebao ostati relevantan u kategoriji, no za to mora zaustaviti niz sjajnog Brazilca koji je u Abu Dhabiju savladao Mairbeka Taisumova čime je došao do petog trijumfa za redom, ali i statusu borca koji bi ove godine trebao napasti Top 10, ako ne i sam vrh. Pogledajte!

Linker
24. travanj 2024 16:44