UFC

Walt Harris se vraća u akciju nakon velike obiteljske tragedije

 Roslan RAHMAN / AFP
Uspješni UFC-ov teškaš Walt Harris psihički se uspješno oporavlja od smrti svoje pokćerke te bi ga ponovno u akciji trebali gledati u travnju ove godine.

Da se Harris vraća u Octagon potvrdio je njegov menadžer Jason House u razgovoru za MMA Junkie. Točan datum i Waltov protivnik u ovim trenucima nisu poznati, ali je otkriveno da je cilj nastupiti u travnju.

Pogled na UFC-ov raspored govori nam da će se u četvrtom mjesecu ove godine održati dvije priredbe. UFC Fight Night 172 prvi je na redu i rezerviran je za 11. travnja, dok će se tjedan dana kasnije održati veliki UFC 249 kojeg predvodi dugoiščekivani meč Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona.

Harris je trenutno na nizu od dvije pobjede od kojih je posljednju ostvario nokautiravši Alekseija Oleinika. Poslije tog dvoboja Harris je imao dogovoren najveći meč svoje dosadašnje karijere. U prosincu prošle godine treba se boriti s legendarnim Alistairom Overeemom, ali je zbog nestanka svoje pokćerke Aniah Blanchard morao otkazati taj nastup.

Blanchard, je podsjetimo, nestala 23. listopada nakon što je posljednji put viđena u Auburnu. Više od mjesec dana kasnije njeno je beživotno tijelo pronađeno u blizini Okruga Macon, a glavni osumnjičeni za ubojstvo u slučaju koji još traje je Ibraheem Yazeed.

Linker
24. travanj 2024 10:51