UFC

White i McGregor poslali poruku podrške Khabibu: 'Molim se za cijelu tvoju obitelj!'

 AFP/ Said Tsarnaev / Sputnik
Predsjednik UFC-a Dana White i veliki rival Conor McGregor, izrazili su podršku Khabibu Nurmagomedova povodom pogoršanja zdravstvenog stanja njegovog oca te su izrazili nadu u njegov oporavak.

MMA krugovima se vrlo brzo prenijela vijest kako se zdravstveno stanje Abdulmapana Nurmagomedova naglo pogoršalo te da je otac UFC-ovog prvaka lake kategorije u komi. Mnogi su tako iskazali zabrinutost za velikog trenere te izrazili nadu kako će ovu bitku ipak pobijediti. Među njima se nekako ipak ističu Dana White i Conor McGregor.

"Abdulmanap Nurmagomedov je istinski borac koji živi po pravilima ponosa, časti i poštovanja. Te iste vrijednosti usadio je u svog sina, svjetskog prvaka Khabiba, još od rane mladosti te je bio u njegovom kutu kroz karijeru. Znam koliko je Khabib blizak sa svojim ocem i tužan sam zbog vijesti o njegovog trenutnom stanju. Moje misli su s Abdulmanapom i obitelji Nurmagomedov dok se njihova borba nastavlja", napisao je na Instagramu predsjednik UFC-a.

Nedugo nakon toga javio se i Conor McGregor, čija je poruka bila više nego gospodska, budući da zna kad je rivalitet potrebno staviti sa strane i biti prije svega čovjek.

"Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. To je čovjek zaslužan za ogroman broj svjetskih prvaka u više različitih disciplina. Pravi genije borilačkog sporta i vrlo sam tužan što sam čuo ovu vijest. U ovom trenutku moje su molitve uz obitelj Nurmagomedov", napisao je Conor.

Abdulmanap Nurmagomedov hospitaliziran je 26. travnja zbog upale pluća, no nakon što su se pojavili kardiološki problemi je otpremljen u Moskvu. Trenutno se nalazi u najboljim mogućim uvjetima za oporavak i svi se nadaju kako će u tome uspjeti. Nurmagomedovu je tek 57 godina.

Linker
23. travanj 2024 23:00