UFC

White kritizirao Blaydesa: 'Izgledao si glupo! Kako da ti dam priliku prije Ngannoua?'

Dana White
 Screenshot (YouTube)
Dana White dao je svoj komentar na veliki teškaški okršaj u Las Vegasu

Curtis Blaydes možda je u Las Vegasu upisao četvrtu pobjedu u nizu, ali predsjednika UFC-a svojim nastupom baš i nije oduševio.

Dana White je nakon sinoć završene UFC on ESPN 11 priredbe zaključio da Blaydes nije pokazao onoliko koliko bi se očekivalo nakon svega što je govorio u najavi ove borbe.

Blaydes je nakon 25 minuta porazio Alexandera Volkova jednoglasnom sudačkom odlukom te tako stigao do 14. profesionalne pobjede. Nije to bio pretjerano atraktivan dvoboj, a većina borbe odvijala se u parteru gdje je Amerikanac dominirao svojim hrvanjem.

"Sviđa mi se Curtis Blaydes, ali on po meni ima pogrešan stav. Nemam ništa protiv njega, ali kada pričate sve ono što je on pričao ovoga tjedna, onda vam je bolje da u Octagonu nekog pošteno prebijete. Jer kada nakon svih tih riječi imate ovakav nastup... Onda izgledaš glupo. Da, pobijedio je, ali je pričao o nekakvom razbacivanju i mrcvarenju ljudi. Pričao je i da nije dobro plaćen, da treba dobiti priliku u borbi za naslov... A ostao je bez zraka nakon treće runde, nekako izdržao do kraja i pobijedio", prokomentirao je White na press konferenciji nakon eventa u Las Vegasu.

Blaydesu je ovo bila četvrta pobjeda u nizu, a jedina dva poraza u karijeri doživio je od Francisa Ngannoua.

"Kako da mu dam borbu za naslov prije Francisa? Ali da, smatrat ćemo da je on onda idući na redu. Ali s ovakvim nastupom i kondicijom? Na njegovom mjestu ja ne bih čekao već bih ostao aktivan", poručio je predsjednik UFC-a svom teškašu.

Linker
19. travanj 2024 10:29