UFC

White ne skriva oduševljenje Chimaevim: 'On je najposebniji borac kojeg sam ikad upoznao!'

Dana White i Khamzat Chimaev
 screenshot
Nova impresivna pobjeda Khamzata Chimaeva oduševila je njegovog poslodavca i fana, Danu Whitea

Khamzat Chimaev odradio je svoje prve tri UFC borbe u dva mjeseca i tri dana. Sva tri puta slavio je prekidom te je sva tri puta nagrađen bonusom. Ako vam to nije dovoljno impresivno, svakako vrijedi spomenuti kako je u te tri borbe ukupno primio tek dva značajna udarca.

Zbog navedenog nije teško zaključiti zašto su mnogi impresionirani tim 26-godišnjim švedskim borcem rodom iz Čečenije. Ravnodušan nije niti Dana White, koji je hvalospjeve prema njemu sipao otkako je ovaj debitirao na Fight Islandu, no nakon ovog nastupa je oduševljen još više. Jednostavno, White je poručio svima kako tako posebnog borca još nikad nije upoznao.

"Ovaj tip je poseban. U ovoj sam igri cijeli svoj život i nikad nisam vidio nekoga kao što je on. On je poseban, on je različit od svih ostalih i želi se što prije ponovno boriti. Nikad nisam bio u ovakvoj poziciji, gdje sam sebe pitam tko je idući i kako ćemo mu naći borbu. Kako ćemo ga odvesti tamo gdje treba? Kako ćemo nešto napraviti? Sve to je zapravo zabavno i sviđa mi se. Lijepo je biti fan nekog takvog borca, kojeg voliš gledati, kojeg pratiš, kojeg neki mrze i što god je potrebno. On je jedan od najposebnijih boraca koje sam ikad vidio, ako ne i najposebniji s kojim sam se ikad susreo", rekao je White na konferenciji za medije.

Najavljeno je kako bi idući za Chimaeva trebao biti Demian Maia. No, Khazmat još jednom nije primio udarac i spreman je što prije boriti se ponovno. Zbog toga White čak niti ne otpisuje opciju da mu ugovori još jednu borbu prije nego ga napokon upari s brazilskom legendom, što je Khamzatova osobna želja.

"Svi se slažu sa mnom, svi mi govore kako je poseban i to je istina. Ne znam što ću napraviti s njim, možda će se boriti s još nekim pa onda s Maijom nakon toga. Maia jednostavno ne bi bio spreman na vrijeme za ovog momka, gledajući kad se on želi ponovno boriti", potvrdio je White.

Khamzat je već otkrio kako nema namjeru odmarati. Whiteu se to itekako sviđa i trenutno se čini da mu je spreman ispunjavati želje dok god ovaj uzvraća na ovaj dosadašnji način.

Linker
26. travanj 2024 08:32