UFC

White otkrio nove detalje, ali i zabrinjavajuću vijest: 'Posao još nije sklopljen!'

Dana White i Conor McGregor viski
 Youtube
Glavna borba UFC 257 priredbe između Conora McGregora i Dustina Poiriera još uvijek nije potvrđena

Čini se kako su vodeći svjetski borilački mediji jučer malo požurili s informacijom da se za potvrdu glavne borbe UFC 257 priredbe čekalo samo potpis ugovora od strane Dustina Poiriera. S njim je bilo malih problema pri dogovaranju uvjeta, no nakon njegovog potpisa ipak još uvijek nije sve riješeno. Čeka se da taj dio posla odradi i Irac.

Već sinoć prve takve informacije otkrio je Ariel Helwani, objavivši na Twitteru da McGregor još uvijek nije potpisao ugovor, no da se vjeruje kako s tim neće biti problema, budući da je verbalno dogovorio sve uvjete.

Nešto slično rekao je i Dana White kad je upitan o tome nakon nove epizode Contender Seriesa te je ESPN-ovom Brettu Okamotu otkrio kako trenutno stoje stvari.

"Nije istina da je borba dogovorena. Dustin je potpisao ugovor, ali Conor ga je još nije niti dobio. Danas smo mu ga poslali, no još ništa nije potpisano. Ako se sve odradi po planu, 23. siječnja borba bi se trebala održati na Fight Islandu. No, postoji još puno stvari koje treba proći. Vidjet ćemo gdje će svijet biti u idućih nekoliko mjeseci", rekao je predsjednik UFC-a.

Podatak s Fight Islandom zapravo je najveće iznenađenje, budući da se vjerovalo kako White neće s Conorom u ovim okolnosti ići izvan Las Vegasa. No, i dalje postoji šansa da se do tada riješe uvjeti za ulazak barem dijela publike u Flash Forum na Yas otoku u Abu Dhabiju. Barem one sposobne platiti VIP ulaznice kakve bi u tom slučaju bile raspoložive. I to za svotu o kakvoj običan MMA fan ne može niti razmišljati. U Las Vegasu tako nešto vjerojatno do normalizacije situacije u svijetu neće biti moguće.

Linker
27. travanj 2024 01:14