UFC

White potvrdio kako je sve spremno za UFC 249: 'Imam lokaciju!'

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Dana White dao je nove informacije o idućoj priredbi najveće svjetske MMA promocije, UFC 249. I ne samo da i dalje tvrdi kako će se priredba koju predvode Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson održati, nego je otkrio kako se spremno po pitanju lokacije i sigurnosnih uvjeta.

Predsjednik UFC-a razgovarao je s poznatim novinarom Kevinom Ioleom putem live prijenosa na Instagramu i tema je naravno bio UFC 249 te što je UFC od posljednjih dostupnih informacija dodatno poduzeo prema održanju te priredbe.

"Znam gdje će se priredba održati, ali nisam vam još spreman otkriti tu informaciju. Bit će to zatvorena priredba bez prisustva fanova", rekao je White da bi onda otkrio zanimljivu informaciju kako nikoga neće tjerati da se tamo bori, a objasnio je i kakav će biti odnos prema djelatnicima promocije:

"Svaka osoba koja budu uključena u to će tamo biti samo zato što jer to žele. Nikako zbog toga što moraju biti tamo i odraditi to. Mi nismo počeli razmišljati o sigurnosti u vrijeme koronavirusa. Zdravlje i sigurnost su dio našeg posla od početka i nešto oko čega ćemo voditi jednaku brigu i kad sve ovo prođe. To je za nas nešto u potpunosti normalno."

Napokon smo dobili informaciju što se s ostatkom programa, odnosno je li u planu samo glavna borba ili sve. Kako saznaju mediji, ESPN je otkrio da se radi na održavanju cijelog programa koji sadržava borbe poput Jessice Andrade protiv Rose Namajunas, Islama Makhacheva protiv Alexa Hernandeza ili Uriaha Halla protiv Jacarea Souze. Naravno, ako borci budu spremni putovati gdje je potrebno i ako im to restrikcije omoguće.

Linker
27. travanj 2024 05:21