UFC

White potvrdio mega vijest - dogovoren meč Usman vs. Masvidal, poznati i detalji!

Usman i Masvidal
 Ilustracija
Na koncu ćemo ipak vidjeti meč između dva UFC prvaka u velter kategoriji - onog službenog Kamarua Usmana i onog koji drži "BMF" pojas, Jorgea Masvidala. Predsjednik UFC-a  Dana White je potvrdio da ćemo taj obračun gotovo sigurno gledati u srpnju mjesecu i to u Las Vegasu - tijekom tradicionalnog "International Fight Weeka."

Čelnik elitne promocije informaciju otkrio u popularnom šou Jima Romea, gdje je recentno gostovao. Nadalje, White je također kazao da bi u slučaju pobjede Masvidala i njegovog krunjenja kao prvaka -77kg kategorije, prvu obranu titule imao u svom Miamiju. A UFC tamo nije održao event još od davne 2004. godine, kada smo gledali priredbu u American Airlines Areni. A već otprije znamo i da bi sljedeći izazivač trebao biti pobjednik između bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja i "contendera" Leona Edwardsa. Taj će se meč održati uskoro u Londonu.

Za sada još ipak ne postoji kompletan UFC-ov raspored, pa se ne zna koji će to točno broj PPV-a biti, ali niti koji će sve mečeve elitna organizacija ponuditi u T-Mobile Areni. No, i sam obračun Usmana i Masvidala je dovoljan mamac sam za sebe. Niti Usman, niti Masvidal za sada nisu komentirali ovu informaciju.

Nigerijski prvak je neporažen unutar UFC-ovog Octagona s nevjerojatnih 11 pobjeda u nizu, uključujući i posljednje slavlje protiv bivšeg privremenog prvaka Colybja Covingtona iz prosinca. Masvidal proživljava najbolje dane svoje MMA karijere. Ovaj iskusni veteran je na UFC-u 244 u studenom prošle godine svladao Natea Diaza prekidom i tako osvojio pojas "najopakijeg UFC boraca" (BMF).

Linker
25. travanj 2024 22:02