Yoel Romero otkazao borbu protiv Uriaha Halla

UFC on ESPN 13 priredba, koja se održava idućeg vikenda, ostala je bez svoje sunaslovne borbe

U sunaslovnoj borbi spomenute priredbe koja se održava 22. kolovoza, trebali smo gledati karipski duel srednje kategorije između Yoela Romera i Uriaha Halla. No, ta se borba ipak neće dogoditi, budući da je Romero danas otkazao svoj nastup. Razlog je Romerova ozljeda, no nije poznato nešto više od toga.

 

Tako Hall po drugi put u kratkom vremenu ostaje bez borbe nakon što je već odradio cijeli pripremni kamp. U svibnju se na UFC 249 priredbi trebao boriti protiv Jacarea Souze. Njih dvojica čak su odradili vaganje te sučeljavanje, da bi onda borba bila otkazana nakon što je Brazilac bio pozitivan na COVID-19. I ovog puta Hall je došao vrlo blizu borbe, odnosno na samo desetak dana, kad je ostao bez protivnika. Ipak, sad se može nadati da je preostalo još dovoljno vremena za UFC da pronađe zamjenskog protivnika.

Romeru je ovo trebala biti vrlo važna borba, nakon tri poraza u nizu te šansa za potvrdu svoje relevantnosti u vrhu kategorije. Hallu je također bila prilika da eventualnom pobjedom preskoči nekoliko stepenica te on postane ozbiljan kandidat za umiješati se među potencijalne izazivače.

Ova priredbe predvođena je borbom bantam kategorije između Pedra Munhoza i Frankieja Edgara.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!