UFC

(VIDEO) Emotivne scene u Jacksonvilleu: Harris u suzama nakon prvog nastupa od velike tragedije

Walt Harris
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Walt Harris bio je jako blizu najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri. 36-godišnji Amerikanac iz Alabame imao je pred sobom teško uzdrmanog Alistaira Overeema, ali bivši UFC-ov izazivač uspio je izdržati sve s čime ga je napao, a potom i u potpunosti preokrenuti glavnu borbu sinoć održane UFC on ESPN 8 priredbe.

Puno je emocija bilo oko glavne borbe UFC-ovog eventa u Jacksonvilleu. Po prvi puta nakon gubitka 19-godišnje pokćerke Aniah Blanchard koja je prošle jeseni prvo oteta, a potom i ubijena, u Octagon se vratio Walt Harris.

'The Big Ticket' se u akciju vratio borbom protiv Overeema s kojim se, podsjetimo, originalno trebao boriti u prosincu prošle godine, ali je zbog spomenute tragedije morao odustati od tog nastupa.

Iako je odmah na početku borbe bio blizu velike pobjede, Harris svojim bombama ipak nije uspio zaustaviti slavnog suparnika te je sredinom druge runde poražen tehničkim nokautom.

"Želim se prije svega zahvaliti UFC-u. Bili su sjajni tijekom čitavog ovog procesa. Moja obitelj i moja žena su vam zahvalni. Želim se zahvaliti i svojem timu i treneru kojeg toliko volim. Bio je sa mnom svakoga dana i prolazio kroz sve to. Hvala i ostalima. Sve vas volim. Na kraju se želim zahvaliti i svojoj zajednici u Homewoodu. Volim vas i žao mi je što nisam pobijedio. Bili ste stalno uz mene i moju obitelj. Hvala i fanovima, znam da niste mogli biti ovdje, ali obećavam da ću se vratiti bolji. Oporavit ću se fizički i emocionalno i vratit ću se bolji", kroz suze je poručio Harris kojemu je ovaj poraz bio prvi u posljednjih pet nastupa.

Linker
27. travanj 2024 05:31