UFC

(VIDEO) Izašla je nova strašna najava za glavnu borbu UFC-a 248!

 Screenshot (YouTube, UFC)
Već idućeg vikenda imat ćemo priliku uživati u fantastičnoj UFC 248 priredbi, a kao novi video za zagrijavanje stiže nam još jedna najava za glavni meč večeri!

UFC je svoje fanove počastio još jednim sjajnim uratkom koji nam u otprilike dvije minute donosi neke od najatraktivnijih poteza, ali i najzanimljivijih izjava Yoela Romera i Israla Adesanye.

Noć u Las Vegasu 'The Last Stylebenderu' donosi prvu obranu pojasa kojeg je osvojio prošlog listopada u okršaju s Robertom Whittakerom, a za kubanskog veterana novu priliku da se okiti UFC-ovim zlatom. Dva je puta Romero već pokušao ugrabiti privremeni pojas. Jednom je izgubio od Whittakera, a drugi put 'pao vagu' pa tako unatoč pobjedi nad Lukeom Rockholdom ostao bez titule. Pored toga, imao je dogovoren i revanš s tadašnjim prvakom Whittakerom, ali je još jednom pokazao neprofesionalnost na vaganju što je u konačnici rezultiralo otkazivanjem borbe za naslov i organizacijom 'catchweight' okršaja u kojem je Australac ponovno odnio pobjedu.

Prije muških predstavnika iz srednje kategorije, u Octagonu ćemo imati prilike vidjeti još jedan meč za titulu. Naime, iste večeri svoj pojas po prvi puta brani Weili Zhang, a njena izazivačica u slamka kategoriji bit će bivša prvakinja Joanna Jędrzejczyk.

Linker
08. svibanj 2024 21:35