UFC

(VIDEO) Sjajni Kirgistanac s oduševljenjem i suzama u očima reagirao na osvojeni bonus

Rafael Fiziev
 screenshot
Rafael Fiziev jutros je osim do pobjede karijere došao i do 50 tisuća dolara vrijednog bonusa

Dugo će prošlu noć pamtiti Rafael Fiziev, UFC-ov borac iz Kirgistana, koji je protiv Marca Diakiesea upisao najvažniju pobjedu svoje dosadašnje karijere. Sjajnim nastupom, uz impresivnu selekciju udara, savladao je favoriziranog Engleza te pokazao kako može biti itekako ozbiljan faktor unutar UFC-ove lake kategorije.

Vrlo zanimljiva i sadržajna borba rezultirala je i s 50 tisuća dolara bonusa za borbu večeri, po koliko će kući ponijeti svaki od ova dva borca. Novac je to koji borcima iz različitih dijelova svijeta predstavlja potpuno drugačiju nagradu. Tako nema nikakve sumnje kako je jednom borcu iz Kirgistana ta svota puno značajnija i vrjednija nego Amerikancu, Britancu ili Skandinavcu pa ne treba čuditi reakcija samog Fizieva kad je saznao kako je bogatiji za taj novac.

Njega su kamere snimile dok je u krevetu hotelske sobe čekao trenutak u kojem će Dana White na konferenciji za medije reći tko je dobitnik. Imali su Fiziev i Diakiese jako dobru konkurenciju u Pantoji i Askarovu, no kad je Dana White rekao njihova imena, emocije su jednostavno obuzele ovog sjajnog borca. Prvo smo tako mogli primijetiti euforiju, nakon toga kombinaciju nevjerice i olakšanja te na kraju suze u očima, koje su dokaz toga koliko mu taj novac znači. I apsolutno ga je zaslužio! Osim Fizieva i Diakiesea, bonuse su još uzeli Deiveson Figueiredo te Ariane Lipski.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Linker
03. svibanj 2024 22:20