UFC

White progovorio o situaciji s Khabibom: 'Pustit ću ga na miru, ali mislim da taj meč još nije otpisan'

Dana White i Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Milijuni fanova s nestrpljenjem čekaju nove informacije o budućnosti UFC-ovog prvaka

Dana White nije još uvijek otpisao planove koje je imao za Khabiba Nurmagomedova. Predsjednik UFC-a na druženju s medijima otkrio je kako se i dalje nada da ćemo UFC-ovog prvaka u akciji gledati u rujnu kada bi se trebao održati njegov meč s Justinom Gaethjeom.

White vjeruje da meč aktualnog i privremenog prvaka još nije otpao iako mnogi nagađaju da bi to mogao biti slučaj nakon što je Khabib nedavno ostao bez oca Abdulmanapa Nurmagomedova.

"Mislim da taj meč još uvijek nije otpisan. Čekam da se čujemo. No, sad neću smetati Khabibu. Pustit ću ga da na miru tuguje i napravi sve što mora napraviti, a razgovarat ćemo onda kad on bude spreman za to. Kontaktirao sam ga tog dana... I od tad se nismo čuli", izjavio je White na druženju s medijima.

Khabiba u Octagonu nismo gledali od rujna 2019. kada je u Abu Dhabiju pobijedio Dustina Poiriera. Njegov idući protivnik trebao bi biti Justin Gaethje koji je svoju priliku u meču za pojas lake kategorije izborio svladavši Tonyja Fergusona.

Iako još uvijek ništa nije službeno potvrđeno, Nurmagomedov i Gaethje u kombinacijama su za UFC 253 koji se održava 19. rujna. Kao lokacija predviđena za ovaj event spominje se Abu Dhabi, no i to je informacija koju UFC tek treba potvrditi.

Linker
26. travanj 2024 15:10