UFC

White tvrdi: Khabib je pristao na TUF, ali se predomislio nakon što je Conor sve uprskao s 'onim sra*em'

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
 Screenshot
Predsjednik UFC-a potvrdio je da su planovi postojali, a otkrio je i kako je cijela ideja pala u vodu

UFC je planirao organizirati The Ultimate Fighter sezonu s Khabibom Nurmagomedovom i Conorom McGregorom kao trenerima, ali ti planovi pali su u vodu.

Vijest koja se ovih dana pojavila u medijima sada je dobila i potvrdu od samog Dane Whitea koji je otkrio kako je Irac glavni krivac za ovakav rasplet.

Prema predsjedniku UFC-a, popularni šou trebao nas je dovesti do velikog revanša, Khabib je navodno bio za, ali onda je sve propalo kada je McGregor u javnost pustio 'screenshotove' iz privatnog razgovora s Whiteom.

"On (Khabib) je bio za to sve dok Conor nije napravio ono sra*e. To je ono o čemu sam vam pričao. Imao sam osjećaj da smo u dobroj poziciji i da ćemo uspjeti to realizirati. Plan je bio da napravimo The Ultimate Fighter na ESPN-u i onda organiziramo je*eni revanš, ali Conor je to uprskao", rekao je White u razgovoru s Barstool Sportsom.

Dana tvrdi kako je upravo jedno takvo McGregorovo ponašanje utjecalo i na to da Khabib promijeni svoje mišljenje i odustane o borbe sa suparnikom kojeg je već izdominirao 2018. godine.

"Da, Khabib je rekao 'je*eš njega'. I to je bilo to", dodao je White.

Iako sve vodi prema tome da od ovih TUF planova neće biti ništa, spomenimo kako je White i dalje zainteresiran organizirati jedan veliki meč. Naime, predsjednik UFC-a u srijedu je otkrio kako su McGregoru ponudili borbu s Dustinom Poirierom, a nešto više o toj temi možete pročitati OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 23:45